Matematik

Forskellen på p(x)=0 og p'(x)=0

29. november 2015 af Matthiesen1997 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvad er forskellen på p(x)=0 og p'(x)=0???


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2015 af mathon

p(xo) = 0 er et nulpunkt i (xo,p(xo))

p'(xo) = 0 betyder vandret tangent i (xo,p(xo))


Skriv et svar til: Forskellen på p(x)=0 og p'(x)=0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.