Matematik

ligning opgave 286 teknisk matematik P.Madsen

11. februar 2016 af johannes1232 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er der nogen der kan hjælpe mig med denne opgave? var syg da vi fik undervisning omkring det

Du skal løse ligningerne:
a) sin x = 0,88 Grundmængde: [0 ; 2π]
b) sin x = -0,32 Grundmængde: [0 ; 2π]

er taknemlig for alt hjælp!


Brugbart svar (1)

Svar #1
11. februar 2016 af mathon

a)
       sin(x) = sin(π - x) = 0,88    x ∈ [0 ; π]


Brugbart svar (1)

Svar #2
11. februar 2016 af mathon

b)
       sin(x - π) = sin(2π - x) =-0,32    x ∈ ]π ; 2π[


Skriv et svar til: ligning opgave 286 teknisk matematik P.Madsen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.