Matematik

Relativt forhold mellem to lineære funktioner

02. maj 2016 af wonk (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej

Jeg har brug for matematisk at demonstrere, at det relative forhold mellem to parallelle lineære funktioner aldrig er konstant. Er der nogle der er skarpe til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. maj 2016 af mathon

                  \frac{y_2}{y_1}=\frac{ax+b_2}{ax+b_1}=\frac{x+\frac{b_2}{a}}{x+\frac{b_1}{a}}    som ikke er konstant for variabelt x.

                 


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. maj 2016 af mathon

korrektion:
                  \frac{y_2}{y_1}=\frac{ax+b_2}{ax+b_1}=\frac{x+\frac{b_2}{a}}{x+\frac{b_1}{a}}    som er konstant for variabelt x.


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. maj 2016 af mathon

#2 slettes


Skriv et svar til: Relativt forhold mellem to lineære funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.