Matematik

Årlige vækstrate

21. juli 2016 af pigen001 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hejsa

Jeg kan ikke rigtig finde ud af opgave b, så håber nogen evt. kan hjælpe mig lidt videre? 


Svar #1
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

hvis ikke linket kan åbnes, så er opgaven også vedlagt her


Svar #2
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

hvis ikke linket kan åbnes, så er opgaven også vedlagt her


Svar #3
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

-


Svar #4
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

nåh, billedet gider ikke rigtig dukke op.. 


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. juli 2016 af Soeffi

#4 Prøv følgende:

1) Upload billedet til http://imgur.com/, http://billedeupload.dk/ eller lignende side.

2) Højreklik på det uploadede billede og vælg "kopier webadressen til billedet".

3) Vælg Studieportalens billed-editor og sæt web-adressen ind under "URL". (Se i øvrigt: https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1626573 for brug af billed-editor).


Svar #6
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

http://billedeupload.dk/?v=nVlA.png


Brugbart svar (0)

Svar #7
21. juli 2016 af Soeffi

Du skal højreklikke og vælge kopier webadressen til billedet: http://billedeupload.dk/images/nVlA.png. Ellers får du siden, som billedet ligger på.


Svar #8
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

#7

Du skal højreklikke og vælge kopier webadressen til billedet: http://billedeupload.dk/images/nVlA.png. Ellers får du siden, som billedet ligger på.

jeg prøvede, men det fungerede ikke helt for mig.. men tak for hjælpen :) 


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. juli 2016 af mathon

a)
                         y=m(t)=0{,}461942\cdot 2{,}477941^t
b)

                         m(6)=0{,}461942\cdot 2{,}477941^6=106{,}94

c)
                         T_2=\frac{\log(2)}{\log(2{,}477941)}

Bemærk:
                     a og b er omvendt af dansk standard på amerikanske lommeregnere!


Brugbart svar (0)

Svar #10
21. juli 2016 af JulieW99

B-værdien er noget rod! Ved regression med årstal, skal de altid skrives om. 2008 er år 0, 2009 er år 1 osv. Du vil, når b-værdien er 0, kun få resultatet 0, når du skal bestemme datatrafik et givent år.

- - -

Vh Julie


Svar #11
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

#9 okay, jeg er ikke helt med på hvor vi har 0,46192 fra?

- og hvad menes der med at a og b er omvendt?
a er stadig 2,477941 ik? eller hvordan? 

#10 
Jeg bruger wordmat til at beregne regressionen. Hvor jeg markere mine tal i tabellen og derefter laver word resten. - Hvad skal jeg så helt præcis gøre for ikke at få b - værdien = 0? 

og tak for hjælpen begge to :)


Brugbart svar (0)

Svar #12
21. juli 2016 af Soeffi

#11 Du opstiller en tabel som vist her i Geogebra og laver en vækst-regressionsanalyse: 


Svar #13
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

Okaay, det prøver jeg lige, tak


Svar #14
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

Jeg har skrevet mine tal ind i et regneark på geogebra, hvordan er det så lige jeg laver en vækst-regressionsanalyse? hvad trykker jeg på :) 


Svar #15
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #16
21. juli 2016 af Soeffi

#15

 


Svar #17
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

Tror ikke jeg har den funktion 


Brugbart svar (0)

Svar #18
21. juli 2016 af Soeffi

#17 Prøv Regressionsanalyse.

Svar #19
21. juli 2016 af pigen001 (Slettet)

Det var det jeg prøvede før, så dukkede den sådan en boks frem #15


Brugbart svar (0)

Svar #20
21. juli 2016 af Soeffi

#19

Det var det jeg prøvede før, så dukkede den sådan en boks frem #15


Forrige 1 2 Næste

Der er 27 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.