Matematik

Matematik aflevering

24. august 2016 af fa71 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej allesammen, tænkte på om der ikke var nogen der ude som kunne hjælpe mig med et spørgsmål til min matematik aflevering som skal afleveres i dag. Ville være super dejligt hvis nogen kunne svarer hurtigst muligt!

Plzz hjælp

Vedhæftet fil: h.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. august 2016 af JulieW99

Hvad er det der volder problemer?
- - -

Vh Julie


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. august 2016 af PeterValberg

Indsætter lige opgaveformuleringen:

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. august 2016 af PeterValberg

a) Lineær sammenhæng, hvortil modellen er:    y = ax + b
    hvor a er pris pr m2 og b er leveringsomkostningen

    y = 160x + 200

b) Løs ligningen:      2600 = 160x + 200

c) sæt de to funktioner lig med hinanden og løs for x

   160x + 200 = 150x + 380

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #4
24. august 2016 af fa71 (Slettet)

Hvad med opgave b i den her.

mange tak, for hjælpen

Vedhæftet fil:f.jpg

Brugbart svar (0)

Svar #5
24. august 2016 af Thesi (Slettet)

Du får af vide, at y er medicinudgifterne i mia kr. 

Sæt y=13,2 og løs ligningen :-) 


Skriv et svar til: Matematik aflevering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.