Matematik

angiv en forskrift? sidste opgave hjælp!

16. oktober 2016 af sandrai - Niveau: B-niveau

Om den eksponentielle udvikling f gælder, at f (2) = 1 og f (-2) = 81.

Angiv en forskrift for f.

jeg har regnet ud at a = 1/3 

og b = 9 

hvordan angiver jeg så forskriften? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2016 af PeterValberg

Indsætter i modellen for den eksponentielle sammenhæng :-)

f(x)=b\cdot a^x

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. oktober 2016 af PeterValberg

se video nr. 3 på denne videoliste [ LINK ]

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #3
16. oktober 2016 af sandrai

så f(x) = 9* 1/3^x ? 


Svar #4
16. oktober 2016 af sandrai

har vedhæftet det jeg har gjort


Skriv et svar til: angiv en forskrift? sidste opgave hjælp!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.