Matematik

Konstanter ud fra funktion

09. december 2016 af milix98 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej Studieportalen

Jeg har to funktioner:
V=K(e^c)^e^-rt
og
V=(b/a)/(1+c*e^-bt)

Jeg skal her finde værdierne for konstanterne. Hvad gør jeg? Jeg har en masse x- og y-værdier skal bruges


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. december 2016 af Stats

Hvad mener du? Sæt dog i det mindste nogen parenteser!

Er dine funktioner:

V=K(e^c)^{e^{-rt}}

og

V=\frac{\frac{b}{a}}{1+ce^{-bt}}

og hvad mener du med x og y værdier.. Dit spørgsmål kan på ingen måde ligne det som du er blevet stillet.

- - -

Mvh Dennis Svensson


Svar #2
09. december 2016 af milix98 (Slettet)

Ja lige præcis. Jeg har en masse data for x og y, hvor jeg skal finde en løsning til funktionerne. Altså finde værdierne for variable.

Nedenunder ses mine dataer. Til venstre er x og til højre er y-værdier

t


Svar #3
09. december 2016 af milix98 (Slettet)

Min opgave er:
Find en løsning til det vedlagte datasæt


Skriv et svar til: Konstanter ud fra funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.