Matematik

HJÆLP, jeg sidder med matematik fs10 maj 2014

11. december 2016 af Bøsse1234 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg sidder med min matematik aflevering, og har et par opgaver, jeg bare ikke kan finde ud af

de hedder:

2.2
3.8
3.9
4.2
4.4
4.5
5.5
5.7

her er et link til opgavehæftet: https://www.aabybroskole.skoleintra.dk/Infoweb/indhold/Pr%C3%B8vefiler%20mat%202014%20-%201/140425%20FS10%20Matematik.ashx.pdf


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2016 af peter lind

Jeg kan ikke se at der er nogen opgave i din fil, som har med de tal at gøre


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2016 af PeterValberg

#1

Jeg tror faktisk, at tallene henviser til de delopgaver, som #0
gerne vil have hjælp til :-)

#0

hvilke overvejelser har du selv gjort dig om disse delopgaver?

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. december 2016 af StoreNord

Opgave 2.2)

V=\frac{4}{3}*pi*r^3=\frac{4}{3}*pi* ( \frac{6,95}{2} ) ^3


Brugbart svar (0)

Svar #4
11. december 2016 af StoreNord

Opgave 3.7, 3.8 og 3.9)

    Dèr har du brug for tendenslinjerne for graferne i 3.7. Disse fås ved at venstreklikke og derefter højreklikke på en graf og vælge "Indsæt tendenslinje". En tendenslinje har et formeludtryk, som især skal bruges i 3.9.


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. december 2016 af StoreNord

Opgave 5.5)

    De to dele af k er lige lange, fordi de to del-trekanter er kongruente; og i kongrruente trekanter er ensliggende "stykker" lige store. De er kongruente, når de ved flytning og/eller spejling kan bringes til at dække hinanden præcist.


Brugbart svar (0)

Svar #6
11. december 2016 af StoreNord

Opgave 5.7)

Gang ligningen på begge sider, først med 2 og så med r.


Brugbart svar (0)

Svar #7
11. december 2016 af StoreNord

Opgave 4.2)

              Tegn en gruppes 4 hold som hjørner i en firkant. Hver side i firkanten er en kamp; desuden er hver diagonal også en kamp.


Skriv et svar til: HJÆLP, jeg sidder med matematik fs10 maj 2014

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.