Matematik

Funktioner

26. februar 2017 af Hamidoo1907 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan laver man denne opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. februar 2017 af mathon

   dvs
                     y=b\cdot a^x\; \; \; \; \; \; \; 0<a<1


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. februar 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. februar 2017 af mathon

                     \frac{y_2}{y_1}=a^{x_2-x_1}                     x er antal år efter 1998 og y er fosforkoncentrationen.

                     a=\left (\frac{y_2}{y_1} \right )^{\frac{1}{x_2-x_1}}      


Skriv et svar til: Funktioner

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.