Matematik

Hjælp til to opgaver, Mat F

27. februar 2017 af kanishi (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Jeg står i den situation at jeg mangler 2 opgaver som jeg virkelig ikke kan finde ud af, de drejer sig om:

01, Niveau F, Omsætning af enheder 

02, Niveau F, Areal.

Jeg forstår opgaverne men ikke helt de mange forskellige ting jeg skal kunne i regneark. Derfor ville jeg tilbyde enhver der kan hjælpe mig med opgaverne 350kr pr opgave. Jeg skal bruge dem i aften og vil derfor blive ved med at prøve. Men jeg holder også øje med min inbakke her idag i tildfælde af at der skulle være en som er frisk på det tilbud.

Vedhæftet fil: 02, Niveau F, Areal.xlsx

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. februar 2017 af mathon

     1\; m^2=10.000\; cm^2         1\; dm=10\; cm

     1\; m^2=100\; dm^2


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. februar 2017 af mathon

Når siden i kvadratet kældes s
har du:
                  omkreds = 4s=60
                  areal = s^2 


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. februar 2017 af mathon

Areal af flisebelagt gang
alle længdemål er i meter:

                             \pi \cdot \left ( R^2-r^2 \right )=\pi \left (R+r \right )\left (R-r \right )=\pi \cdot \left (2r+b \right )\cdot b=\pi \cdot \left (2\cdot 2{,}5+1{,}25 \right )\cdot1{,}25


Skriv et svar til: Hjælp til to opgaver, Mat F

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.