Matematik

Matematik færdighedsregning

21. marts 2017 af Stjerneskud2016 - Niveau: 9. klasse

Et kilo træ varmer som en halv liter fyringsolie  
            Brændværdi i et kilo træ = 19 megajoule (MJ)  
       1 m3 bøg = 710 kg    
                brænde *)        *)afhængig af fugtpct.  

        3) Omregn værdien af 1 m3 bøgebrænde    
              til værdi af olie i liter l  

        2) Antal m3 bøgebrænde svarende til 142 liter  
                          fyringsolie? m3

               


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. marts 2017 af mathon

  3) Omregn værdien af 1 m3 bøgebrænde    
              til værdi af olie i liter l  

              710\; kg\; tr\ae \;\grave{a} \; 19\; MJ=13{,}490\; GJ svarende til 355\; L\; olie.

              1\; L\; olie med brændværdi \frac{13490\; MJ}{355\; L}=38\; \tfrac{MJ}{L}


Skriv et svar til: Matematik færdighedsregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.