Matematik

matematik

23. juni 2017 af lokpæø (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej, er der nogle, som kan hjælpe mig med dette delspørgsmål?

Skærmbillede 2017-06-23 kl. 16.49.26.png


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. juni 2017 af mathon

                    I(1\; cm)=I_0\cdot e^{-\left (150\cdot 10^3\; M^{-1}\cdot cm^{-1} \right )\cdot \left ( 1\; cm \right )\cdot C}

                    0{,}1\cdot I_0=I_0\cdot e^{-\left (150\cdot 10^3\; M^{-1} \right\cdot C ) \right )}

                    0{,}1= e^{-\left (150\cdot 10^3\; M^{-1} \right )\cdot C \right )}

                    \ln(0{,}1)=-150\cdot 10^3\; M^{-1}\cdot C

                    C=\frac{\ln(0{,}1)}{-150\cdot 10^3}\; M=153{,}5\; mM


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.