Matematik

Bestem Integralet

26. september 2017 af ElNino198 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hjælp til bestemmelse af integralet


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2017 af Anders521

Hejsa,

her er et hint: brug substitution


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. september 2017 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2017 af mathon

sæt
          \small \small u=x^2+1   og dermed   \small \small \mathrm{d}u=2x \mathrm{d}x

hvoraf:
               \small \small \int 2x\cdot \left (x^2+1 \right )^5\mathrm{d}x=\small \small \int \left (x^2+1 \right )^5\, 2x\mathrm{d}x=\int u^5\, \mathrm{d}u=\tfrac{1}{6}u^6+k=\tfrac{1}{6}\left ( x^2+1 \right )^6+k


Skriv et svar til: Bestem Integralet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.