Matematik

Linære regression

05. oktober 2021 af Zaggy - Niveau: B-niveau

Nogle der kan hjælpe mig med disse 2 opgaver (det laves på inspire)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2021 af MajaXm

Hvis det skal laves på Nspire, kan du plotte de to punkter ind og derefter lave en lineær regresion - så får du a og b 


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2021 af MajaXm

Og ellers kan du benytte disse formler


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2021 af mathon

                     \small \begin{array}{|c|c|c|c|c|}\hline&&&&\\ x_1&y_1&x_2&y_2&y=\frac{y_2-y_1}{x_2-x_1}\cdot \left ( x-x_1 \right )+y_1\\&&&&\\\hline&&&&\\ -2&3&4&0&y=\frac{0-3}{4-(-2)}\cdot \left ( x-(-2) \right )+3\\&&&&y=-0.5x+2\\ \hline \end{array}


Svar #4
05. oktober 2021 af Zaggy

Det forstår jeg ikke helt, hvordan skal jeg gøre det?


Skriv et svar til: Linære regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.