Matematik

Geometri og måling (højden i trekanten)

21. november 2021 af Jens1234x - Niveau: 8. klasse

Hej!
Jeg har et probelm. Jeg forstår ikke hvordan jeg finder højden opgaven ser sådan her ud.

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
21. november 2021 af Quarr

Hej, husk at arealet af en trekant er A= 1/2hg

A=24

g=3+5=8

Indsætter kendte værdier i formlen:

24=0,5*h*8

Reduceres til dette:

24=4*h

Dividerer med 4 på begge sider for at finde frem til 1h

24/4=4*h/4

h=6

- - -

Ja

 


Skriv et svar til: Geometri og måling (højden i trekanten)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.