Matematik

Differentiere

12. oktober 2023 af Morerbedst - Niveau: B-niveau

Kan nogen hjælpe med at differentiere denne funktion: Q=  (P_A·Y)/P^2 

for at finde ∂Q/∂Y


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2023 af mathon

                       \begin{array}{lllllll} Q=\frac{P_A\cdot y}{P^2}=\frac{P_A}{P^2}\cdot y\\\\ \frac{\partial Q}{\partial y}=\frac{P_A}{P^2} \end{array}


Svar #2
12. oktober 2023 af Morerbedst

Tusinde tak :-) - Det giver god mening.                     

 

Skriv et svar til: Differentiere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.