Matematik

Er det korrekt løst?

16. januar kl. 22:21 af hfstudentt - Niveau: C-niveau
Hejsa,
nogen der vil tjekke om jeg har læst opgaven korrekt.

Tak :-)
Vedhæftet fil: IMG_1704.jpeg

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar kl. 22:40 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
16. januar kl. 22:42 af ringstedLC

a) Ved ikke om du har læst den korrekt, men den ihvertfald rigtig løst.


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar kl. 22:51 af MentorMath

#0

Hej, 

Flot! -og helt korrekt :))

Der er dog et par enkelte småting i formuleringen, jeg skrive anderledes (se bilag).


Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar kl. 23:19 af SuneChr

Lad x0 = 2
Vi har da
f(x0) = ax0 + b
f(x0 + n) = a(x0 + n) + b = f(x0) + an
Der gælder åbenbart, at
når vi lægger n til x0 bliver den nye funktionsværdi lig med den gamle plus a·n.


Skriv et svar til: Er det korrekt løst?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.