Matematik

akut hjælp - matematik

25. januar kl. 12:42 af Camilla89898 - Niveau: B-niveau

laves i tnspire 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. januar kl. 12:43 af Moderatoren

Giv dit indlæg en sigende titel. På den måde er der større sandsynlighed for, at lektiehjælperne kan finde dit spørgsmål.

Beskriv så præcist som muligt hvad du har problemer med. Gør rede for hvad du ved, og hvad du ikke ved. På den måde undgår du, at lektiehjælperen bruger tid på at forklare ting, som du i forvejen er bekendt med. Dette illustrerer også, at du har tænkt over opgaven, hvilket ofte giver hurtigere og bedre svar.


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. januar kl. 12:44 af Moderatoren

Og skriv, hvornår det er for sent at give hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #3
25. januar kl. 12:54 af mathon


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. januar kl. 13:07 af mathon

\small \begin{array}{lllllll} \textbf{a)}\\&& 120\,000=\frac{150\,000}{1+2.6\cdot e^{-0.1x}}\\\\&& 1+2.6\cdot e^{-0.1x}=\frac{150\,000}{120\,000}=\frac{5}{4}\\\\&& 2.6\cdot e^{-0.1x}=\frac{1}{4}=0.25\\\\&& e^{-0.1x}=\frac{0.25}{2.6}=0.096154\\\\&& -0.1x=\ln(0.096154)\\\\&& x=\frac{\ln(0.096154)}{-0.1}= \end{}


Brugbart svar (0)

Svar #5
25. januar kl. 16:29 af mathon

\small \small \small \begin{array}{lllllll} \textbf{b)}\\&\textup{V\ae ksthastigheden:}\\&& f{\, }'(x)=\frac{39\,000\cdot 1.10517^x}{\left (1.10517^x+2.6 \right )^2}\\\\&& f{\, }'(40)= \end{}


Skriv et svar til: akut hjælp - matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.