Studievejledning

HJÆLP !!!

30. maj 2011 af SineJespersen01 (Slettet)

Heej..

Jeg er lige blevet optaget på et gymnasium. Jeg skal have Engelsk A, Samfundsfag B og Mediefag B ..

Er der nogen som kan skrive om den studieretning som jeg har taget?

Altså, hvordan er det? Hvad laver man til mediefag? Er det svært? Hvad skal man lægge vægt på?  osv...


Jeg håber at I kan hjælpe mig:D


Brugbart svar (3)

Svar #1
30. maj 2011 af Lachesis (Slettet)

Nu har jeg haft Mediefag i et år, så min mening er, at mediefag er et meget hårdt fag. Det skal forstås på den måde, at du skal tage dig sammen i faget.

Hvis din eksamens film f.eks. kun bliver vurderet til et fire tal, så er det lige meget om du får 12 til eksamen, fordi du kan kun få 7. 4 + 12 = 16 / 2 = 8 = karakteren 7.

Du behøver ikke være nervøs for det, så længe du ikke sidder og sover i timen. Hvis du vil have et råd, så fokuser på C niveau fag i 1g. Det er nemlig dem du afslutter det første år og den årskarakter, som kommer til at stå på dit eksamens bevis.


Brugbart svar (3)

Svar #2
30. maj 2011 af phoebebuffay (Slettet)

Jeg har studieretningen Engelsk A, Samfundsfag B, Matematik B - og generelt vil jeg sige at både min egen og din studieretning er ikke lige så hård som naturvidenskabelig. Selvfølgelig er der meget arbejde i fagene, men afleveringsmæssigt er man ikke lige så hårdt bebyrdet som de naturvidenskabelige..

Af gode råd til dine fremtidige 3 år:

- Deltag aktivt i hver time - eller så oftest som muligt - og vigtigst af det hele: fra starten! Det kan gøre en stor forskel at du har engageret dig og er med fra starten. Særligt i sprogfag som engelsk tæller deltagelse meget i den mundtlige karakter

- Lav dine afleveringer til tiden - ellers bliver du stresset.

- prioritér fornuftigt - skole og fritid skal hænge sammen.

- prioritér så vidt muligt alle fag. At man skal fokusere på de fag man afslutter det enkelte år er kun hvis man ikke kan overskue alle fag. Når du får endelig årskarakter i 3.g for A-niveaufag er det IKKE kun 3.g der tæller med - det er lærerens vurdering af ens evner fra 1.-3.g


Skriv et svar til: HJÆLP !!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.