Fransk

Sætning

22. juni 2011 af Jenskristiann (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan siger man "en is" i flertal.
- Jeg ved godt det er: Une glace, la glace, men hvad kommer så? "Des glace" ?

Tak på forhånd!


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. juni 2011 af french doctor

Hej

Her kan du se en oversigt over dansk-franske is:

en is = une glace (ubestemt ental)

isen = la glace (bestemt ental)

flere is = des glaces (ubestemt flertal)

isene = les glaces (bestemt flertal)

Husk at få sat et "s" på i flertal: glaces.

Sincèrement

Thomas

- - -

Sincèrement Thomas


Svar #2
22. juni 2011 af Jenskristiann (Slettet)

Tak skal du have!


Skriv et svar til: Sætning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.