Projektopgaven (9. kl.)

En brugbart spændende projektopgave?

29. juni 2011 af Simone0308 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hejsa :)

Jeg sidder og skal i niende klasse her efter sommerferien og er kommet til at tænke meget over projekt forløbet og sådan, jeg ved godt jeg er MEGET tidligt ude da det først bliver en gang efter jul, men lider af præsentationsangst og vil gerne være i rigtig god tid med alle mine ting..

Er der nogen som havde en super spændende opgave i 9. klasse? (Skriv også gerne jeres karakter)

På forhånd mange tak!


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. juni 2011 af jalo

 Dengang jeg gik i folkeskole skrev jeg sammen med en anden om den franske revolution med henblik på demokrati fik 13:)


Brugbart svar (1)

Svar #2
29. juni 2011 af Clickx (Slettet)

Jeg skrev sammen med en kammerat om udviklingsbistanden i Tanzania da det er det u-land i verden vi har doneret flest penge til. Her så vi bl.a. på fordele og ulemper med bistanden gennem tiden og hvordan fremtiden ser ud for et land som Tanzania.

- Meget spændende emne hvis man gider læse diverse rapporter, artikler og anden relevant tekstmateriale.

Fik i øvrigt 10 ;)


Svar #3
29. juni 2011 af Simone0308 (Slettet)

Tusind tak begge! :) Lyder utrolig spændende begge :)


Brugbart svar (1)

Svar #4
29. juni 2011 af marip1 (Slettet)

 Skrev engang opgave om kvindeomskæring  under emnet menneskerettigheder. Meget interessant emne hvor materialet ligner #2


Svar #5
29. juni 2011 af Simone0308 (Slettet)

Mange tak! :)#4
 

 Skrev engang opgave om kvindeomskæring  under emnet menneskerettigheder. Meget interessant emne hvor materialet ligner #2


Brugbart svar (1)

Svar #6
09. august 2011 af Hansen26 (Slettet)

Manhatten projektet er også et meget spænden emne, hvor der HELT klart kan scores nogle point, hvis man tager det rigtige med.

Jeg skal først starte i 9. her i år, men i 8 klasse lavede jeg, sammen emd 2 andre, en projekt opagve om netop det emne. Vi fik 12, og havde også fået det hvis det havde været en 9 klasses projektopgave.

Det handler nok om at ahve noget med fra forskellige fag. Vi havde oversat et engelsk brev var einstein, og brugte engelske citater. Vi skrev en forholdvis langopgave på 15-16 sider, som vi fik at vide varsuper flot. Vi inkludere biologi, fysik, historie, samfundsfag, det etisk perspektiv osv.

Det er i hvert fald noget jeg fik noget ud af. Det var utroligy spændende og lærerigt.

Mvh Malene


Brugbart svar (2)

Svar #7
11. august 2011 af Josefine4

 Jeg er lige startet i 9. klasse, men i 8. klasse skrev jeg projekt om homoseksuelle og deres rettigheder, hvilket faktisk blev rigtig godt og resulterede i et 12 tal. 


Brugbart svar (1)

Svar #8
28. august 2011 af fatima95 (Slettet)

Vi havde emnet Sundhed og ud fra det valgte min gruppe og jeg Diabetes. Vi var på Novo Nordisk (de producer insulin) og fik lov at se hvordan det hele foregår.. De to i min gruppe fik 12 og jeg fik 10 (jeg er ikke lige så god til præsentationer..)


Brugbart svar (1)

Svar #9
31. august 2011 af 200195 (Slettet)

 Jeg er lige gået ud af 9. klasse, hvor min ven og jeg skrev om noget så enkelt og ligetil som mobning.
Vores produkt/produkter var en film og en kæmpeplakat med et budskab, hvor vi lavede en billedanalyse af plakaten (den hænger nu på skolen, he he). Vi lavede også en 14-sider lang rapport og præsentationen var også super. Vi scorede et 12-tal. 

DET VIGTIGE ER AT: huske på at projektopgaven 9. klasse er tværfaglig (dvs. du skal kunne inddrage viden fra flere forskellige fag - samfundsfag, psykologi, engelsk, dansk, kemi, fysik, idræt, whatever). Det er virkelig vigtigt. Også en god præsentation, hvor du taler til publikum og ikke bare vil fyre nogle sikkert rigtige men intetsigende informationer af. :D Snak til målgruppen, som jo er din klasse. Mit emne, mobning, var et emne mange kunne relatere til ikke fordi de var blevet mobbet, men de fleste havde set det, eller selv prøvet at mobbe andre. 

Men hvilke emner interesserer dig egentlig? :-D, vil meget gerne komme med idéer til din opgave, hvis det er..


Svar #10
31. august 2011 af Simone0308 (Slettet)

Altså i syvende klasse lavede jeg og en veninde en projektopgave om Døden, hvilket virkelig var det mest nedern jeg nogensinde har lavet! Vi lavede den værste fremlæggelse af alle!

Her i ottende lavede jeg og en anden veninde så en opgave om Selvværd og det at have lavt selvværd da jeg kæmper meget med lavt selvværd så det var oplagt for mig,. Hun scorede 10 og jeg scorede 7 da hun er bedre til at fremlægge end jeg.. :/

Men tror ikke rigtigt der er noget helt bestemt jeg interesserer mig for.. Måske politik? :) Bare komme med nogle ideer!


Brugbart svar (1)

Svar #11
11. september 2011 af PSXL

Vi skrev om de to teorier (læg mærke til teorier - intet er helt bevist endnu) om global opvarmning - om at det var menneskeskabt, den som de fleste tror på, og så den med solpletter osv. at det er en cyklus, hvor det ikke er menneskenes skyld det hele.
Så kunne i lave et slags skuespil, hvor i lavede en debat med jer selv, hvor i var 'professorer', som hver fremlagde deres teorier og satte dem op i mod hinanden.


Svar #12
11. september 2011 af Simone0308 (Slettet)

Puhh.. Tusind tak til jer alle! Synes godt nok nogle af dem lyder indviklet! :) Jeg kigger på det :) Vi har lige fået afvide det bliver i uge 10 vores projektuge ligger..


Brugbart svar (0)

Svar #13
13. november 2018 af joha123123 (Slettet)

Jeg lavede i 8 klasse(går i 9) en mega spændende opgave om global opvarmning, hvorfor, konsekvenser og hvad vi kan gøre. Jeg gik meget i detaljer med det fysiske/kemiske på molekylært plan og stråling osv. 

Det er et helt vildt fedt område(fik12)


Skriv et svar til: En brugbart spændende projektopgave?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.