Studievejledning

SMS fra uni.

30. juni 2011 af lamajser (Slettet)

Hej har sendt ansøgninger, og fik idag en sms fra "syddansk optag" hvori der står at de kvitterer for min ansøgning og at jeg inden for en uge vil modtage et brev med vigtig information. Er meegt nervøs over hvad der menes, eftersom jeg aldrig har hørt at man kan få sms fra uni, og hvad skulle de dog fortælle mig??? Er der nogen der har oplevet eller hørt om noget lignende, eller ved hvad det kunne handle om ??


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. juni 2011 af YesMe (Slettet)

Jeg mener, at det de (måske) vil påminde dig om der er en plads til dig på uni. Eller fortælle dig om hvordan universitetet er, + hvornår du kan starte osv.


Svar #2
30. juni 2011 af lamajser (Slettet)

Men er det ikke først 2. juli de giver svar for kvote et?


Svar #3
30. juni 2011 af lamajser (Slettet)

eller 5. mener jeg.


Brugbart svar (2)

Svar #4
30. juni 2011 af YesMe (Slettet)

"at jeg inden for en uge vil modtage et brev med vigtig information."

En uge = 7 dage, dvs..    Idag = 29-30. Juni.   Om 7 dage = 5.-6. Juli

Det ved jeg helt ærlig ikke ;) .. Vi må håbe, at det er noget godt..


Svar #5
30. juni 2011 af lamajser (Slettet)

det er bare underligt.. for har kun fået det fra SDU-optag, og har både søgt på SDU, københavn, århus og alborg.. Og hvad skulle de dog fortælle mig.


Svar #6
30. juni 2011 af lamajser (Slettet)

Håber at andre også kan give mig info. :(


Brugbart svar (2)

Svar #7
30. juni 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

Rolig nu. Ingen grund til at gå helt amok over et simpelt brev. Deadline for ansøgninger er 5. juli, og det hele er først afgjort til allersidst i juli.


Brugbart svar (2)

Svar #8
30. juni 2011 af monasweat (Slettet)

 jeg har lige os modtage sms fra Syddansk UNi. jeg tror det meget normal. 


Brugbart svar (2)

Svar #9
30. juni 2011 af Zalam (Slettet)

 Du har bare fået en bekræftigelse på at din ansøgning er sendt korrekt. (Dejligt at vide ikke?)

Den information du får indenfor en uge er vist bare et login så du d. 30 juli? Har mulighed for at se på nettet om du er optaget eller ej, ligesom at du kan be- eller afkræfte din studieplads!


Brugbart svar (2)

Svar #10
01. juli 2011 af klotte (Slettet)

de kviterer bare for modtagelsen af ansøgning,,,,,og i løbet af en uge er der brev med login så du når listerne bliver frigivet kan gå ind og se om du er på listen

PØJ til dig : )


Svar #11
02. juli 2011 af lamajser (Slettet)

vil det sige at man skal have brev fra alle universiteterne man har sendt ansøgningerne til? og får man ikke brev fra det uni man blir optaget på d. 30? eller kan man udelukkende se det på nettet?


Brugbart svar (2)

Svar #12
03. juli 2011 af Dulugtergrimt (Slettet)

#11

1) nej

2) jo

3) du kan også se det på nettet


Skriv et svar til: SMS fra uni.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.