Support

Markeringer i "Nyeste i ... "

11. juli 2011 af SuneChr

Hvad betyder markeringerne ud for oprettede indlæg i "Nyeste i Matematik"

              A  B  C  V  8  9   (ingen markering)                ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. juli 2011 af Jean

 Niveau: A, B, C 

V = videregående

8. = 8. klasse

9. = 10. klasse


Skriv et svar til: Markeringer i "Nyeste i ... "

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.