Studievejledning

Fra htx til stx

11. august 2011 af Clickx (Slettet)

Hi.

Ville lige høre hvordan muligheder er for, at skifte fra htx til stx når man kun har gået på htx i en uge? Har taget kontakt til det pågældende gymnasium jeg kunne tænke mig, at skifte til, men ville lige høre om der overhovedet er en reel mulighed for, at det kan lade sig gøre. Nogle der har prøvet det?


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. august 2011 af Crazyguitarman (Slettet)

 Jeg er helt sikker på at det kan lade sig gøre.

Jeg mener det er op til flere måneder hvor man kan skifte uden besvær.

Hvorfor vil du skifte så tidligt?


Svar #2
11. august 2011 af Clickx (Slettet)

Synes bare ikke de tekniske fag som teknologi, teknikfag osv. siger mig så forfærdeligt meget. Og ved bare jeg ikke får lige så meget ud af gymnasiet hvis jeg også skal koncentrere mig om de fag jeg sådan set ikke finder specielt interessante. Så hellere tage det almene gym og derved vide hvad man får.


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. august 2011 af Josefine4

Ja, det er bestemt muligt for dig at skifte til STX. Så længe du ikke har afsluttet grundforløbet. Det er nemlig det grundforløbene er til for. For at give dig et indblik på om du vil forsætte studieretningen eller om du vil skifte.  

Dog kan du ikke forlange at blive optaget på en bestemt skole eller i en bestemt studieretning. Hvis du er bagud i visse fag på den nye uddannelse, skal du bare selv sørge for at indhente de manglende færdigheder. Synes dog at allerede efter en uge, er hurtigt at skifte, men muligt dét er det :-)


Svar #4
11. august 2011 af Clickx (Slettet)

#3

Kan ligeså godt skifte hurtigst muligt for ikke, at komme bagud. Hvis jeg kan komme igang fra i næste uge af er jeg blot introdagene bagud.


Brugbart svar (2)

Svar #5
11. august 2011 af Josefine4

 Ja det er sandt. Jo hurtigere, jo bedre. 


Brugbart svar (2)

Svar #6
21. august 2011 af krt (Slettet)

Meget sandt. Hellere skifte nu end vente, hvis du er sikker på, hvad du vil. Jeg har en ven der ventede med at skifte indtil grundforløbet var slut til vinter, og det gjorde, at han var et halvt år bagud med spansk, da han startede. 


Skriv et svar til: Fra htx til stx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.