Musik

Grafer

25. august 2011 af tranjane (Slettet)

hej, jeg skal have hjælp til en opg i grafer.
 

hvordan skal jeg tegne det her ind i grafen, når punkterne er (0,-3) og stigningstallet er 1 ?


Brugbart svar (2)

Svar #1
25. august 2011 af mathon

     y = a·x + b

     y = 1·x + (- 3)

     y = x - 3


Brugbart svar (2)

Svar #2
25. august 2011 af Studieguruen (Slettet)

#0

Du har at gøre med en lineær funktion på formen: y = ax + b.

Grafen skærer andenaksen i (0,-3).

Funktionens bevægelse, sagt mere pædagogisk:

For hver gang du går 1 hen ad x-aksen, så vil du gå 1 op ad y-aksen.


Svar #3
25. august 2011 af tranjane (Slettet)

okay, tak !


Brugbart svar (2)

Svar #4
28. august 2011 af Andersen11 (Slettet)

Aha, musikalske grafer.


Svar #5
28. august 2011 af tranjane (Slettet)

haha, var lidt for hurtig på tasterne.


Skriv et svar til: Grafer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.