Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Udbud=efterspørgsel

10. september 2011 af hanus01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

1/500x-5=-1/500+70

1/500+1/500-5=70

2*500/500*2 X= 1000*500/2

x= 250.000

Ligevægtsprisen=y=1/500*250.000-5

y=495 

Er det korrekt eller har jeg misforstået noget her? 
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
11. september 2011 af emul0c

Har lidt svært ved at overskue hvordan du kommer fra step 1 til 3 - ser ud til at du bruger en lidt besværlig måde.
Derudover mangler du lidt notationer så man kan følge med hvad der svarer til hvad?
 


Svar #2
11. september 2011 af hanus01 (Slettet)

hm... altså når man skal regne ligevægten ud skal man så ikke bruge formlen der hedder udbud=efterspørgsel? 

 


Brugbart svar (2)

Svar #3
11. september 2011 af emul0c

Jo, du sætter udbud = efterspørgsel.. Altså de to ligninger.. Du har dog ej oplyst ligningerne hvorfor der ikke er nogen der kan kontrollere om det er rigtigt.. Plus du ej har opgivet notationer (x, y eller p, q). Der står kun ganske få x'er. Til sidst så reducerer du på en måde jeg ikke lige kan genemskue :/

Skriv et svar til: Udbud=efterspørgsel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.