Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

aflæsning af graf

03. september kl. 10:14 af hhxelev1 - Niveau: A-niveau

Aflæs i diagrammet den optimale indkøbsstørrelse for rengøringsmidlet RENO.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. september kl. 10:25 af mathon

\begin{array}{llllll} 20\textup{ tern}= 500\\\\ 10\textup{ tern}=250\\\\ 500+"\textup{10 tern}"=500+250=750 \end{}


Skriv et svar til: aflæsning af graf

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.