Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Hjælp til en hjemmeopgave

09. marts kl. 18:52 af Kaya2003 - Niveau: B-niveau

Hej,

Jeg har lidt svært ved at forstå denne opgave, håber der er nogen der kan hjælpe mig på det rette spor i hvad jeg skal gøre.

På forhånd tak for hjælpen

Vedhæftet fil: Hjemmeopgave.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts kl. 19:20 af ringstedLC

Skriv en  beskrivende titel!


Brugbart svar (0)

Svar #2
09. marts kl. 19:30 af ringstedLC

Du skal finde de værdier, der står udfor "??" ved hjælp af hjælpen forneden. Brug:

\begin{align*} \textup{Oms.\,inkl.\,moms} &= \textup{Oms.\,ex.\,moms}\cdot 1.25 \\ &= \textup{Oms.\,ex.\,moms}\cdot \frac{5}{4} \\ \textup{Oms.\,ex.\,moms} &= \frac{\textup{Oms.\,inkl.\,moms}\cdot 4}{5} \\ \textup{BA %} &= \frac{\textup{BA}}{\textup{Oms.\,ex.\,moms}}\cdot 100\% \end{align*}


Skriv et svar til: Hjælp til en hjemmeopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.