Engelsk

Fejl i sætninger

13. september 2011 af AymanR (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej, jeg har nogle engelske sætninger som jeg har fundet fejl i, men ikke kan forklare hvorfor.
Jeg har svaret på 10 andre, men har dog problemer med at svare på disse:

It rain right now, so my mother will not allow that i go outside.

Are anyone interested in to see two new photoes of my baby?

No sooner they considered to go for a walk than he puts on his coat. 

She next week goes to New York to do some shopping.

 

De understregede ord, er de fejl jeg har fundet. 

Håber I kan komme med forklaringer til fejlene, på forhånd tak :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

Du har ikke lavet dine egne forslag til rettelser.


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2011 af mathise (Slettet)

are anyone interested = is anyone interested --> fordi anyone betragtes som 'en 

In to see (her tror jeg at enten skal du fjerne in eller også skal du skrive in seeing)

photoes er grammatisk forkert stavet = photos = fordi sådan står det hvis du slår det op i en ordbog = det er kun en stavefejl

dette er kun nogle af dem men kan ikke helt huske alt på kommando ;P


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. september 2011 af Stygotius (Slettet)

mathises  rettelser er gode nok. Det hedder  "interested in seeing....."


Svar #4
13. september 2011 af AymanR (Slettet)

Mange tak for hjælpen, tror jeg har styr på det nu :-)


Skriv et svar til: Fejl i sætninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.