Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Ligevægt

05. oktober 2011 af nej12 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

 

Hej...

Jeg har fået følgende opgave:

I ligevægt må det for begge markeder gælde at udbud = efterspørgsel. Lad xIog xIB betegne forbruger A's og hhv. B's forbrug af vare i. Da må det gælde at xIA+xIB=12, i= 1, 2

Kombiner dette med dig svar i (4) og brug A´s budgetrestiktion til at finde ligevægten. 

 

Jeg fandt i (4) at B forbruger i forholdet 2:1, altså at han forbruger 2 enheder af gode 1 og 1 enhed af gode 2 . Ydermere ved vi at budgetrestirktionen for A:  er p1*x1+2*p2*x2=m

 

Hvordan finder jeg ligevægten?


Brugbart svar (2)

Svar #1
06. oktober 2011 af Walras

Kan du ikke lige skrive opgave (4) også?


Skriv et svar til: Ligevægt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.