Det internationale område (DIO)

Bøger om mellemøsten og USA

13. oktober 2011 af Justfromdk (Slettet) - Niveau: A-niveau

I min DIO har jeg valgt (som så mange andre) at skrive om terrorangrebet den 11. September, og har derfor valgt at redegøre for forholdet mellem USA og mellemøsten. Dertil skal jeg så have fundet nogen bøger, men da min lærer ikke har haft tid til os i dag, så har jeg hele dagen fri, så jeg kan finde bøger. Selv ved jeg ikke lige, hvor jeg kan finde disse bøger, og om der overhovedet er nogen.

Jeg skal også finde bøger til min redegørelse, som går på, hvilken effekt terrorangrebet har haft på forholdet mellem USA og mellemøsten. Her har jeg så noget baggrundsviden, som jeg gerne vil have bakket op i form af bøger. Min viden går på at jeg har været på en studietur til USA, hvor vi var på besøg hos Nordea, og de forklarede at man simpelthen ikke måtte handle med Irak som kunde hos dem eller mange af de andre banker. Jeg skal selvfølgelig have nogen artikler eller bøger, hvor jeg kan få bakket min redegørelse op.

Jeg håber, at der er nogen, som har nogle bøger jeg kan gå ned og låne på biblioteket, eller måske bare nogen avis artikler, som jeg kan bruge som troværdig kilde :)


Skriv et svar til: Bøger om mellemøsten og USA

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.