Religion

Islam - Koran

13. oktober 2011 af mis90 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan finder jeg ud af islams syn på religionerne jødedom og kristendom i denne her tekst. Kan ikke rigtig komme igang, nogle der kan hjælpe.. Det er på engelsk, men skal have det forklaret på dansk:)

But on account of their breaking their covenant We cursed them and made their hearts hard; they altered the words from their places and they neglected a portion of what they were reminded of; and you shall always discover treachery in them excepting a few of them; so pardon them and turn away; surely Allah loves those who do good (to others). And with those who say, We are Christians, We made a covenant, but they neglected a portion of what they were reminded of, therefore We excited among them enmity and hatred to the day of resurrection; and Allah will inform them of what they did. O followers of the Book! indeed Our Messenger has come to you making clear to you much of what you concealed of the Book and passing over much; indeed, there has come to you light and a clear Book from Allah; With it Allah guides him who will follow His pleasure into the ways of safety and brings them out of utter darkness into light by His will and guides them to the right path. Certainly they disbelieve who say: Surely, Allah-- He is the Messiah, son of Marium. Say: Who then could control anything as against Allah when He wished to destroy the Messiah son of Marium and his mother and all those on the earth? And Allah's is the kingdom of the heavens and the earth and what is between them; He creates what He pleases; and Allah has power over all things,...

 


Brugbart svar (4)

Svar #1
13. oktober 2011 af navn1994 (Slettet)

Det kunne være smart at læse en gammel fortolkning af koranen? F.eks. Tafsir Ibn Kathir.

 

Men der står kort sagt, at Kristne og Jøder (bogens folk) skal finde den rette vej, I Islam. Der står også at de vil blive stillet til rådighed over hvad de gjorde i dommedag.

 

Til sidst står der, at dem som kalder Jomfru Maries søn (Jesus), for Gud, er vantro (eller tager fejl). Gud er almægtig, og kan ikke have sønner, og mennesker kan ikke være gudommelige. 


Brugbart svar (3)

Svar #2
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Jeg er ikke helt sikker på hvad jeg siger men jeg vil prøve.

Det jeg ville sige er ikke helt mine ord, men noget af de sidste har jeg selv skrevet (-:


-Allahs vrede er over dem. “Og de blev slået med skændsel og elendighed og pådrog sig Allahs vrede.”
19- Og (husk den tid) da din Herre forkyndte: Jeg vil visselig indtil (opstandelsesdagen) rejse folk imod dem, som vil ramme dem med en slem straf. Se, din herre er hurtig til at gengælde”
Selvom Jøderne hadede muslimerne( Hz Peygamber S.A.V),
Beskyttede Allah ham. Allah beskyttede ham mod edderkopper i en tunnel, men der er mange informationer (-:
Er der mere du skal have gennemgået? 


Brugbart svar (3)

Svar #3
24. oktober 2011 af Eksamen12 (Slettet)

Men den engelsk du har øverst handlere mere om døden til Allah.

De første sætninger ligner det , at personen skriver om jøderne?

også derefter om Allah hvad han vil gør.

 

Og døden, som Allah skal straffe folk for de forkerte ting det kunne være (Jøderne,kristen), det kunne også sagtens være muslimerne men det er kun Allah ,som ved det!

 

Muslimerne skal trampe på Kristene. Muslimerne ser menneskerne brænde i den varme liv!

Men jeg høre mest om staffen og livet.

Det var en eksempel, som evt du kunne bruge.


Brugbart svar (3)

Svar #4
25. oktober 2011 af Snaps12

Tafsir Al- Khatir er en joke!


Brugbart svar (4)

Svar #5
28. oktober 2011 af emilie1223 (Slettet)

Hvor ved du fra at det er en joke ? har du et bevis for det ?


Brugbart svar (3)

Svar #6
01. november 2011 af Jo3141 (Slettet)

Vil nu sige at det faktisk passer alt det i har skrevet, nu hvor jeg TIDLIGERE har været muslim, men nu atheist..  


Brugbart svar (3)

Svar #7
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

Har du været muslim også er du konveteret til ateist ?


Brugbart svar (7)

Svar #8
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

Blackmann det er chokerende at høre dig fortælle at du har været muslim og senere hen ateist det burde være det omvendte ... Jamen dublev nok overbevidst på islam hvordan kunne du så gå fra det .. jeg ville aldrig nogensinde gøre det samme som du har oplevet fortryder ikke rigtig meget ! ? PRØV TÆNK DU BLIR KONVERTERET TIL ISLAM DEN RETTE TRO OGSÅ GÅR DU IGEEEEN !!!!!! EJJJJ DET IKKE GODT AT HØRE


Brugbart svar (4)

Svar #9
01. november 2011 af Dulugtergrimt

#8

Blackmann kunne også være FØDT ind i islam (som jeg er ret overbevist om at du også er) og har så indset, at det dér religion nok ikke har så meget på sig alligevel.

Derudover kan han vel være totalt ligeglad med, hvad du ville og ikke ville gøre. Det er trods alt hans frie valg.


Brugbart svar (4)

Svar #10
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

Jamen han hopper fra den sande tro til en tror hvor man ikke aner hvad man i virkeligheden skal tro på man tvivler men det ikke det samme med islam , man er overbevidst .. .. Hva mener du med at det ikke har så meget på sig ? folk kommer foran medierne de går på gaderne & råber alt mulig for at få folk til at blivee overbevidst de kæmper Gøre ateister måske det ???


Brugbart svar (3)

Svar #11
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

tro*


Brugbart svar (3)

Svar #12
01. november 2011 af Dulugtergrimt

Nej. Ateisme er ikke en tro. Det er en fornægtelse af, at der findes guder. Vi ateister er ikke ateister, fordi vi ikke ved, hvad vi skal tro på. Personligt mener jeg ikke at man skal tro, men at man skal vide.

Hvem siger btw. at islam er den "sande tro"?

Hvorfor skal ateister kæmpe? Hvad skal vi kæmpe for? Vi kan alligevel ikke omvende folk, der er overbevist om, at der findes en gud. Folk skal selv indse, at der ikke findes guder. Det er ikke noget man kan tvinge dem til at mene.


Brugbart svar (3)

Svar #13
01. november 2011 af KimT.T.

#10

Du bliver nødt til at indse, at hvad du opfatter som den sande tro, ikke er hvad alle individer i denne verden ser. Vi er alle forskellige - vi har forskellige måder at gribe livet. Nogle underkaster sig en højere imateriel magt, som jeg ud fra din hidtil opskrevne kommentarer antager er gældende for dig, mens andre forkaster tanken om en skaber og noget overfysisk som er i stand til at bryde det mønster, som vi gennem videnskaben har opbygget omkring universet.

Jeg er derfor enig med Dulugtergrimt, når han siger, at vi ikke kan tvinge folk til at indse, at der ikke findes Guder - ikke i hans påstand om at der ikke findes guder, men i det åbne syn han kommer med - vi kan ikke tvinge folk til at tro noget. Jeg mener, at det den personlige og individuelle ret og frihed til selv at kunne vurdere livets mange veje og selv træffe den rette.

Der findes ikke kun én sandhed. Der findes flere. Det bliver vi nødt til at indse. Måske er det ud fra din synsvinkel en fuldstændig tåbelig idé, at der skulle findes flere sandheder - flere guder - men der findes andre folk, der tænker præcist det samme som dig, men som har en anden livsopfattelse. Tager de fejl? Har du ret? Skal de underbukke sig for din sandhed? Nej. Det ville være en krænkelse på al form for personlig værdi.

Mon der ikke er plads til flere sandheder - til mennesker med forskellige holdninger og værdier? Er det netop ikke på grund af vores forskellige værdier, at vi hele tiden dynamisk kan bevæge os videre mod en evt. større sandhed?


Brugbart svar (4)

Svar #14
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

nej vi har kun en sandhed & det er ISLAM INGEN KAN ÆNDRE DETTE ! DET DEN SANDE TRO FOR VI HAR BEVISER PÅ ALT MEN DET HAR I TVÆRTIMOD IKKE , VI HAR BEVIS PÅ GUDS EKSISTENS !! MFL


Brugbart svar (3)

Svar #15
01. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#14

En MEGET vigtig ting indenfor Islam er, at man respekterer andre, og bruger en høflig tone. Sådan som du prøver at "formidle" din viden på, er meget uacceptabelt, og derfor vil ingen tro på dig, om det så var argumenter af verdensklasse, vil det ikke nytte noget, hvis respekten mangler. Husk det.


Brugbart svar (4)

Svar #16
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

& jeg har ikke sagt at vi har flere guder !!!!! VI HAR KUN EN ALLAH !! DEN ALMÆGTIGE


Brugbart svar (3)

Svar #17
01. november 2011 af emilie1223 (Slettet)

jamen jeg viser respekt !! men jeg fortæller bare altså kan de ikke indse det ?


Brugbart svar (5)

Svar #18
01. november 2011 af YoungSlowy (Slettet)

#17

Der er ikke noget at indse i det du skriver, på grund af skrivemåden. Folk nu til dags er nysgerrige, kritiske og kræver rene argumenter og beviser. Det skal man også have lov til. Islam er ingen tvangssag.


Brugbart svar (4)

Svar #19
01. november 2011 af Walras

#Emilie1223 

Du bør færdes mere i et miljø, der ikke er islamisk. Dine holdninger er uvidende. Du er med til at skabe had til islam og muslimer med din ekstremisme, og du påvirker i hvert tilfælde kun andres trosvalg negativt. Få dig en uddannelse i stedet for.

Islam kan i øvrigt - ligesom kristendommen - usandsynliggøres både igennem et humanistisk og et naturvidenskabeligt perspektiv, det er end ikke svært. Jeg har fuldt respekt for, at folk gerne vil have noget at tro på - endda at de lader sig påvirke af de monoteistiske religioner, for de rummer mange fornuftige ideer og principper. Alligevel er det naivt at tro på det hele ordret. 


Brugbart svar (2)

Svar #20
01. november 2011 af KimT.T.

#14

nej vi har kun en sandhed & det er ISLAM INGEN KAN ÆNDRE DETTE ! DET DEN SANDE TRO FOR VI HAR BEVISER PÅ ALT MEN DET HAR I TVÆRTIMOD IKKE , VI HAR BEVIS PÅ GUDS EKSISTENS !! MFL

Du læser ikke særlig godt. Jeg lagde netop vægt på, at der ud fra jers synsvinkel kun fandtes én gud og én sandhed. Lad desuden være med at prøve at komme ind på begreber som "beviser" - det er ikke noget som hænger sammen med religion. Når man er troende er man troende. Om så vi fandt evidente beviser for, at gud ikke eksisterede er jeg fuldstændig sikker på, at du stadig ville tro på Islam og på Allah. Så lad være med at anvende det ord - det er alt for videnskabeligt til at kunne høre hjemme i en religiøs debat.

 

Må jeg stille dig et - måske drillende - spørgsmål?

Hvis dine forældre ikke var muslimer - hvis de derimod var stærke modstander af religion - ville du så stadig være muslim i dag?


Forrige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Næste

Der er 362 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.