Spansk

Kort spansk tekst

23. oktober 2011 af MacdanielLion (Slettet)

En der kunne hjælpe, med gramatik fejl Tak på forhånd.

Dansk:

-Den chilenske forfatter, Isabel Allende, der blev født i 1942, er niece af den socialistiske præsident, Salvador Allende, der døde ved militærkuppet i chile i 1973. Isabel Allende var jounalist, men da hun efter kuppet, sammen med sin mand, hjalp de mennesker, der blev forfulgt af militærregeringen, måtte hun drage i eksil i Venezuela. Der skrev hun sin første store roman "Åndernes Hus" 1982, en familiesaga, hvor hendes bedstefar er den centrale person.

 

 

Spansk: 
La escritora chilena Isabel Allende, que nació en 1942, la sobrina del presidente socialista, Salvador Allende, que murió en el golpe militar en Chile en 1973. Isabel Allende fue el periodista, sino porque después del golpe, junto con su esposo, ayudó a las personas que fueron perseguidas por el gobierno militar, tuvo que exiliarse en Venezuela. Allí escribió su primera gran novela "La Casa de los Espíritus" de 1982, una saga familiar, donde su abuelo es la persona central.


Brugbart svar (2)

Svar #1
24. oktober 2011 af jbmm (Slettet)

La escritora chilena Isabel Allende, que nació en 1942, es la sobrina del presidente socialista, Salvador Allende, que murió en el golpe militar en Chile en 1973. Isabel Allende fue el era periodista, sino pero porque después del golpe, junto con su esposo, ayudó a las personas que fueron perseguidas por el gobierno militar, tuvo que exiliarse en Venezuela. Allí escribió su primera gran novela "La Casa de los Espíritus" de 1982, una saga familiar, donde su abuelo es la persona central

era periodista = hun var journalist
fue periodista = hun blev journalist

men = pero; sino (=men derimod) efter en nægtende sætning

 


Svar #2
24. oktober 2011 af MacdanielLion (Slettet)

Tak :-D  

La escritora chilena Isabel Allende, que nació en 1942, es la sobrina del presidente socialista, Salvador Allende, que murió en el golpe militar en Chile en 1973. Isabel Allende era periodista, pero porque después del golpe, junto con su esposo, ayudó a las personas que fueron perseguidas por el gobierno militar, tuvo que exiliarse en Venezuela. Allí escribió su primera gran novela "La Casa de los Espíritus" de 1982, una saga familiar, donde su abuelo es la persona central


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. november 2015 af regitzebsch (Slettet)

Hey, har du oversta resten af teksten? Den sidder jeg nemlig og har lidt svært ved :)


Brugbart svar (0)

Svar #4
18. november 2015 af jbmm (Slettet)

Jeg ved ikke, hvad du mener med resten af teksten, da jeg ikke har modtages mere tekst.
Nedenstående tekst er OK, bortset fra "porque" som skal fjernes.
 

La escritora chilena Isabel Allende, que nació en 1942, es la sobrina del presidente socialista, Salvador Allende, que murió en el golpe militar en Chile en 1973. Isabel Allende era periodista, pero porque después del golpe, junto con su esposo, ayudó a las personas que fueron perseguidas por el gobierno militar, tuvo que exiliarse en Venezuela. Allí escribió su primera gran novela "La Casa de los Espíritus" de 1982, una saga familiar, donde su abuelo es la persona central
Da teksten er skrevet i datid, virker det lidt mærkeligt med nutid i den sidste sætning.


Skriv et svar til: Kort spansk tekst

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.