Filosofi

Hjælp til et efterårs digt

30. oktober 2011 af iMagnusJ (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hejsa alle sammen jeg har seriøst brug for hjælp til et digt jeg har skrevet det her.

 

Vinden suser i træernes gyldne blade,
Solen spejler sig i søens kolde dyb
Fuglen er fløjet fra sin rede
og jorden vrimler med små kryb

En ensom ræv lister mellem træer og buske
Luften er kold og fugtig

 

men jeg kan ikke finde på mere og jeg kan heller ikke rigtig finde på noget der rimer på fugtig eller buske

 

på forhånd mange tak

 

Magnus


Brugbart svar (2)

Svar #1
30. oktober 2011 af emilie1223 (Slettet)

fugtig = lustig  Buske = tyske


Svar #2
30. oktober 2011 af iMagnusJ (Slettet)

#1


fugtig = lustig  Buske = tyske

 

jamen hvad skal jeg bruge dem til jeg kan ikke lave nogle sætninger der passer til resten af digtet med de ord men ellers tak.


Brugbart svar (2)

Svar #3
30. oktober 2011 af emilie1223 (Slettet)

du sagde jo du ikke kunne finde nogle rim til dem `?


Brugbart svar (2)

Svar #4
30. oktober 2011 af emilie1223 (Slettet)

efterløn
Pedaler trædes af alle kræfter.
Det er efterår: tid til at tænke efter.

Som egernet samler nød på nød
skal brændet stables til pejsens glød.
At sidde i ly og at sidde i læ
med duft af det brændende birketræ,
i ildskæret lyser øjnene blanke
efterår, efterår – eftertanke.

 


Skriv et svar til: Hjælp til et efterårs digt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.