Filosofi

Hvordan defineres

13. januar 2021 af Absalon1201 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan defineres ontologisering inden for filosofi?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. november 2023 af Stygotius (Slettet)

"Ontologi" (af græsk 'ων' (on) = "væren(de)"  (præs.ptc. af  "ειμι" (eimi")  = "er"  + "logos" = forstand, tanke, viden er læren om hvad/hvordan verden omkring os er.

"Epistemologi" er læren om hvordan vi opfatter verden (med vores 5 sanser) af gr. επíστημι (epistemi) = forstå


Skriv et svar til: Hvordan defineres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.