Andre fag

1/2 karakter

07. juni 2005 af buzz (Slettet)
Hej venner!

Jeg skulle bare høre om at:

Fagene Musik, Idræt og Billedkunst tæller som 1/2 karakter .. betyder det så at man skal addere de tre tal og dividere med 1,5 ??
eller det er bare mig der er helt galt på den?? :S

tak på forhånd
mvh Buzz


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2005 af allan_sim

#0. I så fald ville de jo tælle dobbelt: (8+8+8)/1,5 = 16 :-)

Jeg gætter på, at du mener i forhold til eksamensbeviset.

1) Tag alle årskarakterer og find gennemsnittet af dem

2) Tag alle eksamenskarakterer (inkl. overførte årskarakterer) og find gennemsnittet af dem.

3) Eksamensresultatet er gennemsnittet af de to gennemsnit fra 1 og 2.

Pointen er, at årskaraktererne kun optræder som årskarakterer - de bliver ikke overført som eksamenskarakterer, fordi du ikke kan komme til eksamen i pågældende fag. Alle andre fag får du derimod eksamenskarakterer i - enten ved at være til eksamen eller ved at overføre årskarakteren. Disse fag tæller derfor med to karakterer, mens musik, idræt og billedkunst kun tæller med en karakter.

Svar #2
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

tak for hjælpen :)

har forstået : )


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. juni 2005 af anja_0 (Slettet)

skal man også tage gennemsnittet af de årskarakter man har fået, selvom man har været op til eksamen i dem???

Brugbart svar (0)

Svar #4
07. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

#1 Hov hov.

Idræt, musik og billedkunst tæller kun med halv vægt i årskaraktersnittet. De skal altså ganges med ½, inden man tager gennemsnittet. I stedet for så at dividere summen af årskaraktererne med f.eks. 18, dividerer man den med 15,5.

Svar #5
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

Yep! man ska tage gennemsnit af alle årskarakter og eksamenskarakter!

Brugbart svar (0)

Svar #6
07. juni 2005 af Michael.padowan.com2 (Slettet)

#1 Hov hov.

Idræt, musik og billedkunst tæller kun med halv vægt i årskaraktersnittet. De skal altså ganges med ½, inden man tager gennemsnittet. I stedet for så at dividere summen af årskaraktererne med f.eks. 18, dividerer man den med 15,5.

Brugbart svar (0)

Svar #7
07. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

#6 Synes du selv det der er sjovt?

Svar #8
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

#4 ... er du sikker på det?? dvs hvis jeg har 18 fag i alt.. dividere jeg med 16,5, istedet for 18 fordi musik, billedkunst og idræt tæller 1/2 ?? :-O


Brugbart svar (0)

Svar #9
07. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Ja, men du ganger selvfølgelig de tre karakterer med ½ inden du lægger dem til resten.

Svar #10
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

#7 .. hmm I thought you were serious .. You are just making fun out of me :(


Brugbart svar (0)

Svar #11
07. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Hvis musik, billedkunst og idræt tæller fuldt point, og man har fået 10 i alle fag: 10 x 18

Her tæller musik, idræt og billedkunst kun halvt:

(10 x 15) + (10 + 10 + 10 x ½) = 175

175/15 = 11,67... :D

Brugbart svar (0)

Svar #12
07. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

Hvis de tæller helt:
10 x 18 = 180/18 = 10

Hvis de tæller halvt:
175/15 = 11,67

Hehe... så er det fordel ved at have fag der tæller halvt... :D


Brugbart svar (0)

Svar #13
07. juni 2005 af frodo (Slettet)

du glemmer lige at lægge de 1,5 til, som fagene tæller med

gennemsnittet bliver 10 rent

Brugbart svar (0)

Svar #14
07. juni 2005 af frodo (Slettet)

175/(15+0,5*3)=10

Brugbart svar (0)

Svar #15
07. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Nej, hvis man har fået 10 i alle fag, får man 10 i snit. Hvis man har 10 i alt og 9 i de kreative, får man i årskaraktersnit (15*10+3*½*9)/16,5 ~ 9,9

Hvis man har 10 i alt og 11 i de kreative, får man i årskaraktersnit
(15*10+3*½*11)/16,5 ~ 10,1

Brugbart svar (0)

Svar #16
07. juni 2005 af michael.padowan.dk (Slettet)

Men bare rolig, skolen regner det ud og skriver det nederst. Og de skal nok regne rigtigt :-)

Svar #17
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

uuuh men divider bare med 1,5 isted for 3 .. dvs jeg havde ret :) ulala


Brugbart svar (0)

Svar #18
07. juni 2005 af Romulus (Slettet)

#14

Din udregning passer desværre ikke helt. 175/(15+3*0.5) er nemlig = 10.6

Brugbart svar (0)

Svar #19
07. juni 2005 af Therackoo (Slettet)

//OKaY

Svar #20
07. juni 2005 af buzz (Slettet)

thx for the help guys :)

bye bye

Forrige 1 2 Næste

Der er 24 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.