Fransk

Hjælp :)

12. december 2011 af AnHansen (Slettet)

Hej:)

 

Er der nogen der ved hvordan man siger I københavn på  fransk? Bruger man Au copenhague eller à copehague ?

 

På forhånd tak for hjælpen:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. december 2011 af french doctor

Hej

 

Byer = à : à Paris

Lande af hunkøn = en : en France, en Suède, en Norvège, en Italie etc.

Lande af hankøn = au : au Danemark, au Portugal etc.

Lande i flertal = aux : aux Etats-Unis, aux Pays-Bas...

Sincèrement

Thomas

- - -

Sincèrement Thomas


Svar #2
12. december 2011 af AnHansen (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: Hjælp :)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.