Studieretningsprojekt/-opgave (SRP/SRO)

Opstil differentialligninger

18. december 2011 af Olejohansen (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP,

Jeg er i gang med SRP om acetylsalicylsyre og min matematik del er en hård omgang :) Jeg har lidt problemer med spørgsmålet: 

Opstil diffentialligningerne, der beskriver udviklingen i mængden af acetylsalicylsyre i kroppen ved. hhv. intravenøs og oral dosering, og løs ligningerne uden burg af CAS-værktøj. 

Jeg har en 1. ordens differentialligning givet ved dA/dt= -K*A^1 = -K*A

Og dens løsning = A(t)=A0exp(-K*t)

Men jeg ved ikke helt hvordan jeg skal komme videre.

 

Håber at I kan hjælpe. På forhånd tak.

 

 


Skriv et svar til: Opstil differentialligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.