Spansk

Oversættelse. Skal afleveres meget snart :/

18. januar 2012 af popcorn81 (Slettet)

Hej allesammen.

Jeg har en spansk aflevering hvor jeg skal oversætte en tekst. Det har jeg gjort, men jeg er usikker på om den er 100 % korrekt. Derfor vil jeg blive MEGET glad hvis nogen kunne rette den.

Den originale tekst,

Hovedpersonen hedder María. Hun er 17 år. Hun bor i Colombia. Hendes
familie er fattig. Hun arbejder på en rose-fabrik. Det er et hårdt arbejde.
María vil ikke ende som (= acabar como) sin søster. Søsteren har et barn, men hun har ikke (nogen= oversættes ikke) mand og ikke (noget= oversættes
ikke) arbejde. María skal (= tener que) arbejde for at (= para) tjene penge til(= para) hele familien.

María tager til USA. Hun smugler (= llevar) narko i sin mave. Hun er ”muldyr”. Det er farligt, men det er også en vej ud (= una salida) af fattigdommen.

Mange latinamerikanere rejser illegalt ind (= entrar) i USA. Det er et stort
problem for (= para) både USA og latinamerikanerne.

Min oversættelse til spansk

El protogranista se Ilama Maria. Tiene 17 ano. Vive en columbia. De familia es pobre. Trabajar es una rosa-familia. Es un duro trabajo. Acabar como su hermana. La hermana tener un chica pero no hombre y no trabajo. Maria tener que trabajo para todavidad familia. Maria viaja de estados unidos. Ileva dragoas en su estamago. Es mulo. Es peligraso, pero una salida de pobreza. Muchos latinamericano viaja illigal entra em estados unidos. Es un muxha problema para estados unidos y latinamaricano.

 

HÅBER MEGET I KAN HJÆLPE. PÅ FORHÅND TAK ! :)


Brugbart svar (2)

Svar #1
18. januar 2012 af dittaah (Slettet)

La hermana tenie un chica pero no hombre

Trabajo es una rosa-familia

Maria tengo que trabajar para todavidad familia

Acabo como su hermana

latinamericanos

Es un grande problema

Kig dine verber igennem - de fleste er ikke bøjet i den rigtige person, ellers er der små problemer som trykstreger og ñ

 

håber det kan hjælpe lidt


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. januar 2012 af jbmm (Slettet)

El protogranista protagonista se Ilama Maria. Tiene 17 ano años. Vive en columbia. De Su familia es pobre. Trabajar es una rosa-familia Trabaja en una fábrica de rosas. Es un (duro) trabajo duro. María no quiere acabar como su hermana. La hermana tener tiene un (chica) niño pero no tiene un hombre/marido/esposo y no trabajo. María tener tiene que trabajo trabajar para ganar dinero para toda la  todavidad familia. María viaja de a los Estados Unidos. Ileva dragoas drogas en su estómago. Es mulo. Es peligraso peligroso, pero es una salida de la pobreza. Muchos latinamericanos viaja illigal entran ilegalmente em en los Estados Unidos. Es un muxha gran problema para los Estados Unidos y los latinamaricanos.

Hvorfor bøjer du ikke verberne i person og tal??

Ellers er der ikke mange rigtige ord i din tekst!!


Skriv et svar til: Oversættelse. Skal afleveres meget snart :/

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.