Fysik

Fysik opgave

21. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

Hej

Jeg er gået i fast med en fysik opgave:

Nedenfor følger stedfunktionerne for fem bevægelser med konstant acceleration. Find for hver bevægelse accelerationen ao, begyncelsesjastigheden v0 og begyndelsesposition so:

a) s(t)=0,74 m/s2 gange t2 + 3,6 m/s2 gange t + 8,2 m


Brugbart svar (1)

Svar #1
22. januar 2012 af aatgsue (Slettet)

Fysik sucks :D

- Men finder min bog frem om lidt.......


Svar #2
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

Tak for du vil hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. januar 2012 af 215 (Slettet)

Såhvidt jeg husker så er S'(t) = v(t)  og s''(t) = a(t) 
Så det vel bare finde det til a(0) , v(0) og s(0)..

eller for de bestemte tider du søger for

Har ikke haft fysik i lang tid, så nogle kloge må gerne bekræfte eller afkræfte min teori :P


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

Stedfunktionen har formen

s(t) = A·t2 + B·t + C

Så er

s(0) = C

v(0) = B

a(0) = 2·A


Svar #5
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

Formlen er noget med:

s(t) = 1/2 x a0 x t2 + v0 x t + s0

Og så siger opgaven: Nedenfor følger stedfunktionerne for fem bevægelser med konstant acceleration. Find for hver bevægelse accelerationen ao, begyncelsesjastigheden v0 og begyndelsesposition so:

a) s(t)=0,74 m/s2 gange t2 + 3,6 m/s2 gange t + 8,2 m

Skal man så sige:

a0 = 0,74 m/s2

v0 = 3,6 m/s2

s= 8,2 m

?? 


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#5

Genlæs #4.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#0

Udtrykket kan iøvrigt aldrig se ud som angivet i #0

a) s(t)=0,74 m/s2 gange t2 + 3,6 m/s2 gange t + 8,2 m

                                                    |

Koefficienten til det midterste led kan ikke have enhed [m/s2]


Svar #8
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

sorry my fault.

Dens led er 3,6 m/s.


Brugbart svar (0)

Svar #9
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#8

Genlæs så #4.


Svar #10
22. januar 2012 af Pinkladyy (Slettet)

#6:

s(t)=0,74 m/s2 gange t2 + 3,6 m/s gange t + 8,2 m

Skal man så sige:

s(0) = 8,2 m

v(0) = 3,6 m/s

a0 = 2 gange 0,74 m/s= 1,48 m/s2

 

???


Brugbart svar (0)

Svar #11
22. januar 2012 af Andersen11 (Slettet)

#10

Ja, det fremgår jo af #4.


Skriv et svar til: Fysik opgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.