Fysik

nyttevirkning og energibevarelse

11. maj kl. 10:49 af Astrid2911 - Niveau: B-niveau

Hej, er virkelig i tvivl om hvordan jeg skal løse denne opgave

tak på forhånd

Vedhæftet fil: energi og arbejde.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
11. maj kl. 12:08 af ringstedLC


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. maj kl. 12:10 af ringstedLC

a) Nyttevirkning er forholdet mellem afgiven- og tilført effekt:

\begin{align*} P_O=\eta \cdot P_I\Rightarrow \eta &= \frac{P_O}{P_I} \end{align*}


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. maj kl. 12:26 af ringstedLC

b)

\begin{align*} v=\frac{s}{t}\Rightarrow s &= v\cdot t \\ E=P\cdot t\Rightarrow t &= \frac{E}{P} \\ s &= \frac{v\cdot P}{E} \end{align*}


Svar #4
11. maj kl. 23:20 af Astrid2911

tak for hjælpen, hvad får du så som resualt til a og b?


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. maj kl. 23:43 af ringstedLC

Fornøjelsen ved at hjælpe, ellers ikke noget.


Skriv et svar til: nyttevirkning og energibevarelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.