Engelsk

a buttock og buttocks i flertal?

28. juli 2005 af funkyfrog (Slettet)
Hedder det sådan her i flertal: a buttock og buttocks?

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. juli 2005 af Duffy

buttocks = bagdel

buttock = endebalde



the buttocks = bagdelen

a buttock = en endebalde



Duffy

Skriv et svar til: a buttock og buttocks i flertal?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.