Projektopgaven (9. kl.)

Fremlæggelse af projektopgaven! :-)

28. februar 2012 af shakerxx (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej alle

Vi er to piger der står i et dilemma. På mandag skal vi fremlægge vores projektopgave foran lærere og elever. 

Hovedemne: Krise
Vores Delemne: Krise ved kræftdiagnose

Vi skal helst lave en 'totalfremlæggelse' dvs. noget hvor vi bruger hele rummet, publikum osv. Altså at vi ikke bare står oppe ved en tavle og fortæller imens der kører et powerpoint...

Vores lærer gav et eksempel: Klassen + lærerne var kommet ind i et rum udsmykket som en kirke. De sad på bænke hvor der var salmebøger foran. 'En teenager' går op ad kirkegulvet, imens hun diskutere med sig selv om videnskaben og religionen. Da hun kommer op til 'alteret' går hun hen til præsten, som prøver at overbevise hende om at religionen er det rigtige osv. Så går spotlightet af præsten og hun diskuterer derefter med en videnskabsmand, som prøver at overbevise hende om at videnskaben er det rigtige. Da de er færdige møder præsten og videnskabsmanden hinanden og debaterer for og imod. Til sidst går teenageren need ad kirkegulvet imens hun snakker med sig selv igen. Hun når frem til at hun stadig er ligeså meget i tvivl (det var jo så deres konklusion! :-) )

 

Vi har tænkt, hospitalsgang, psykologsamtale, psykolog mod sygeplejerske, film i baggrunden og lign. men er der nogen der har en god idé? Det ville være rigtig dejligt, da vi er meget forvirrede.

#Helst ikke talkshow, da alle laver det, og der er mange flere muligheder med vores emne! -Det kan også hurtigt blive 'uproffesionelt'

Bemærk at vi kun går i 8 og ikke 9!

//Tak


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. februar 2012 af Moderatoren

"Vi har tænkt, hospitalsgang, psykologsamtale, psykolog mod sygeplejerske, film i baggrunden og lign. men er der nogen der har en god idé? Det ville være rigtig dejligt, da vi er meget forvirrede."

 

Jeg synes jeres idé er god. Kan I ikke arbejde videre med den?


Skriv et svar til: Fremlæggelse af projektopgaven! :-)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.