Afsætning

Hotel og konferencecenter forbedringer

01. marts 2012 af Sørenjense (Slettet) - Niveau: A-niveau

Ville høre om der var nogen der har haft en afsætningsaflevering ( vores er en 10.timers)

Dette er opgave teksten:

Direktøren på et nordsjællandsk hotel- og konferencecenter har konstateret, at omsætningen er faldet de sidste 3 år. Nærmere granskning af virksomhedens omkostningsstruktur peger på, at de mange arbejdstimer til høj timeløn i forhold til indtægterne er en væsentlig årsag til underskuddet.

Virksomhedens direktør overvejer derfor hvordan virksomhedens strategi kan ændres, så et underskud vendes til overskud inden for de nærmeste år. 

I overvejelserne indgår bl.a. tanker om den eksisterende og eventuelle nye målgrupper, etablering af et brand eller et særligt USP, der kan anvendes i markedsføringen af virksomheden, muligheden for innovationer i forbindelse med konferencedelen af driften og tiltrækning af udenlandske kunder. 

Med udgangspunkt i bilagene fra Børsen den 7. februar 2012) bedes du udarbejde en rapport (5-6 A4-sider) til virksomhedens direktør.

Rapporten skal gøre rede for en række forhold, der kan hjælpe direktøren til at beslutte, hvordan virksomhedens strategi skal ændres inden for de nærmeste 1-2 år. Den skal afsluttes med nogle konkrete ændringsforslag til direktøren.

 

Ville høre om nogen lå inde med denne og ville oploade den?

eller komme med gode forslag til hvilke modeller og analyser jeg kunne bruge.


Skriv et svar til: Hotel og konferencecenter forbedringer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.