Afsætning

ligning for afsætningskurve

10. marts 2012 af agre (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hejsa.

 

Jeg sidder med et regnestykke der lyder sådan her.

En cementsfabriks afsætningskurve for sækkecement, kan udtrykkes ved følgende sammenhæng afsat mængde (m) målt i antal sække på 25 kg pr mdr og pris (p) målt i kr

ligningen er : m = 800000-10000*p

Jeg skal beregne m.

Ved ikke om det er rigtigt at m er 2527993,68 håber der nogle som kan hjælpe.


Brugbart svar (3)

Svar #1
10. marts 2012 af YesMe (Slettet)

?

Det giver ikke nogen mening. Hvor har du fået m = 2527993,68 fra, når vi ikke kender prisen?


Svar #2
10. marts 2012 af agre (Slettet)

Selve spørgsmåler er faktisk , hvad er: vis virksomhedens grænseomsætningen kan udtrykkes ved ligningen

Groms = 80- 0,0002*m,

fatter ikke spg......


Skriv et svar til: ligning for afsætningskurve

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.