Kommentarer til Studieportalen.dk

Hvornår stopper det?

01. april 2012 af Dulugtergrimt

Kære Studieportalen.

I har nu igennem ret lang tid været hærget af en enkelt bruger, der under flere forskellige alias'er har oprettet det ene totalt ligegyldige spørgsmål efter det andet. Det ligner en endeløs strøm af troll'eri, og efterhånden samtlige af de mere brugte underfora er spammet til med personens pladder og vrøvl. Det tager tid og lyst fra lektiehjælpen, at man gang på gang ender i et af disse indlæg, når man klikker sig ind direkte fra forsiden.

Derfor spørger jeg nu: Hvorfor f*nden får det en ende? Kan det virkeligt passe, at én person skal kunne spamme og ødelægge en hel tråd, fordi han mener, at han lægger op til "debat" ved at stille et enkelt ja/nej-spørgsmål? Er det ikke efterhånden på tide, at I strammer op og får ham fjernet fra siden? Han er her udelukkende for at trolle og provokere - det er klart for enhver med nogenlunde omløb i hovedet - og det er mildest talt pisse irriterende. Få nu gjort noget ved det.

 

Venligst,

Dulugtergrimt


Brugbart svar (2)

Svar #1
01. april 2012 af SuneChr

# 0  Jo, vist er det da irriterende med ligegyldige meninger om dit eller dat. Ligesom i øvrige fagrum herinde kan man lade være med at bringe indlæg. Så længe ytringsretten ikke strider imod lovgivningen, skal man vel ikke forbyde folk at udtale sig. Meget på Facebook er også i min optik eksempel på ligegyldigt pladder og tidsspilde.


Svar #2
01. april 2012 af Dulugtergrimt

#1

Der er i min verden forskel på at lade ytringsfriheden (som jeg mener er ubøjelig) op, og så lade en person fylde et forum med ligegyldigt sludder, som absolut ingen skal bruge til noget alligevel.


Brugbart svar (2)

Svar #3
01. april 2012 af Euroman28

Hvilke indlæg taler Vi om?

- - -

Der er Matematik i alt.


Svar #4
01. april 2012 af Dulugtergrimt

De konstante indlæg fra "KrisserRisser", "DaneKrisser", "LenaHermansen" osv. osv. osv. osv. Han har haft utallige profiler og oprettet utallige spørgsmål fra dem alle sammen. Resultatet er, at han sletter sin profil, opretter en ny lige efter og fortsætter.


Skriv et svar til: Hvornår stopper det?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.