Kommentarer til Studieportalen.dk

Fiks jeres Latex-formattering

11. december 2020 af MandenMedMangeHatte

Hvis man skal skrive en ligning på sammen linje som der står noget tekst, så kommer ligningen til at stå "løftet" over teksten.

Her er et eksempel: 2x+b=0

Fiks venligst dette. Det ser forfærdeligt ud. Det bedste ville være hvis Studieportalen kunne bruge samme system som StackExchange.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. december 2020 af Stygotius

Hvad er det der står løftet over teksten ??


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. december 2020 af Capion1

Abcdef ghi jklm nopqrst uv wxyz æø å    \sum_{i=0}^{n-1}a_{i}=a_{0}+a_{1}+...+a_{n-1}
Trådstarter efterlyser angiveligt, om tekststrengen og det med LaTeX skrevne kan stå i samme niveau.


Svar #3
11. december 2020 af MandenMedMangeHatte

Til #1, jeg mente at ligningen (2x + b = 0) ikke står på sammen linje som teksten. Det kan tydeligt ses.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. december 2020 af AskTheAfghan

Det er vel fordi SP har inkluderet en lille boks (fx) der repræsenterer siden, og den danner et redigerbart billede. En løsning kunne være at tage MathJax med som Mathematics Stack Exchange bruger. Før denne boks (fx) kom, kunne man godt skrive på den samme linje, se f.eks. her for mere (kode: < math> 2x+b=0< /math>, med uden mellemrum).


Svar #5
25. januar 2021 af MandenMedMangeHatte

Bliver der gjort noget ved dette? - spørger jeg igen.

Brugbart svar (0)

Svar #6
26. januar 2021 af Moderatoren

#5

Det er ikke noget, som der bliver prioriteret lige nu.


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. januar 2021 af Stygotius

Hvad skal  "som der bliver prioriteret lige nu" betyde??  Det er ikke dansk og giver ingen mening.


Brugbart svar (0)

Svar #8
26. januar 2021 af Moderatoren

#7 Er 'det er ikke en prioritet lige nu' bedre? Eller hvad skal jeg skrive så du forstår det og kan godkende det?


Svar #9
26. januar 2021 af MandenMedMangeHatte

#6 Hvad er det så Studieportalen "prioriterer" i stedet? - hvis man må have lov at spørge.


Brugbart svar (0)

Svar #10
26. januar 2021 af Moderatoren

Det kan jeg ikke komme ind på.


Svar #11
26. januar 2021 af MandenMedMangeHatte

#10 Hvornår kan jeg regne med at der bliver gjort noget ved dette problem?


Brugbart svar (0)

Svar #12
26. januar 2021 af Moderatoren

Jeg kan ikke give dig et tidspunkt.


Svar #13
26. januar 2021 af MandenMedMangeHatte

#12 My disappointment is immeasurable and my day is ruined...


Brugbart svar (0)

Svar #14
26. januar 2021 af Moderatoren

Arh, det håber jeg da ikke. 


Brugbart svar (0)

Svar #15
26. januar 2021 af Stygotius

ad #8

At  "prioritere" betyder at placere noget på en hierarkisk rangstige, dvs. placere det efter vigtighed. Man kan derfor "prioritere noget" højere eller lavere end noget andet. Blot at "prioritere noget", er rent nonsens. At kalde noget "en prioritet" er lige så meningsløst og tåbeligt som dette sludder.


Brugbart svar (0)

Svar #16
26. januar 2021 af Moderatoren

Ok – jeg beklager det tåbelige meningsløse sludder.


Brugbart svar (0)

Svar #17
26. januar 2021 af Stygotius

NB. At "prioritere" betyder IKKE at give noget en stor betydning eller vigtighed. Det er altid en relativt begreb.

....af latin: fra "prior"   -komparativ af "primus" (=først)


Brugbart svar (2)

Svar #18
26. januar 2021 af StoreNord

Kan #0 bruge det her:      \textit{\texttt{2x+b=0}}      ?


Brugbart svar (2)

Svar #19
26. januar 2021 af StoreNord

Man kan også bare bruge sænket skrift 2x+b=0 i stedet for
normal højde 2x+b=0 eller
hævet skrift 2x+b=0 ikke?

Hvis man da gider.    :-)


Skriv et svar til: Fiks jeres Latex-formattering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.