Almen studieforberedelse (AT)

AT-eksamen

27. maj 2012 af PabloK (Slettet) - Niveau: A-niveau

Jeg står nu i den situation, at jeg skal op til AT-eksamen om 1 uges tid. Jeg er stadig ikke helt afklaret med den eksamen, og kunne godt tænke mig at høre nogen erfaringer fra folk der har været oppe.

Jeg er lidt i tvivl om eksamens struktur, hvad ville I anbefale man skulle starte med, slutte af med, evt komme med en rækkefølge. Jeg er lidt i tvivl om hvor meget man skal snakke om selve indholdet og sine resultater, da det jo er metoderne som vægtes højst. 

Jeg satser på mindst 10, så jeg kunne godt tænke mig at høre hvad man skal gøre for at få mindst 10 :)

Tak på forhånd

Pablo


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. maj 2012 af youshouldrunfaster (Slettet)

du har vel 12 minutters fremlæggelse og 12 minutters samtale.

jeg kan kun fortælle om mine erfaringer fra 4. semesterprøven, men jeg fik 12 så vil mene jeg har helt fint styr på det. ;) start med kort at nævne dine metoder! så glemmer du dem ikke. vurder om det er vigtigt at bruge tid på din redegørelse. det er okay at undlade den til eksamen, men begrund dit valg. få fortalt dine vigtigste pointer først, du kan starte med at fortælle metoderne, derefter din konklusion og derefter forklare det du er kommet frem til i din konklusion.

det vigtigste ved at er at kunne argumentere for de valg, man har truffet i sin opgave. man tror, at når der bliver sagt at metoderne fylder mest, så betyder det at køre rundt i, hvilken metode man har brugt. det vigtige er at fortælle HVORFOR, og hvorfor du ikke har valgt noget andet. inddrag det 3. fakultet i din diskussion med lærer og censor om de valg du har taget med din synopsis.

- så kan det vist ikke gå helt galt! :)


Skriv et svar til: AT-eksamen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.