Afsætning
ligninger!! :S
28. august 2005 af
simon2730 (Slettet)
jeg har et problem med disse ligninger, og har altid haft det...
så hvis nogle gider at hjælpe (meget gerne med udregninger) ville det være top nice!!
2x-(8x+2) = -3(x-8)
8(2x-1/2) = 2/3(3x+6)-1
så hvis nogle gider at hjælpe (meget gerne med udregninger) ville det være top nice!!
2x-(8x+2) = -3(x-8)
8(2x-1/2) = 2/3(3x+6)-1
Svar #1
28. august 2005 af Therackoo (Slettet)
2x-(8x+2) <=>
2x-8x-2 <=>
-6x+2
8(2x-1/2) <=>
8*2x+8*½ <=>
16x+4
2x-8x-2 <=>
-6x+2
8(2x-1/2) <=>
8*2x+8*½ <=>
16x+4
Skriv et svar til: ligninger!! :S
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
