Andre fag
Skæringspunkter
21. september 2003 af
Sofie_Dk (Slettet)
Jeg skal finde skæringpunkterne.
f(x)=5-x^2 og g(x)=4/x
5-x^2 = 4/x
Er der nogen af jeg der kan løse de her??
Hjælp...
f(x)=5-x^2 og g(x)=4/x
5-x^2 = 4/x
Er der nogen af jeg der kan løse de her??
Hjælp...
Svar #1
21. september 2003 af Sofie_Dk (Slettet)
Graferne for f(x) = 5-x^2 og
g(x)=4/x afgrænser en punktmængde. Beregn denne punktmængdes areal.
g(x)=4/x afgrænser en punktmængde. Beregn denne punktmængdes areal.
Skriv et svar til: Skæringspunkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
